Personvernerklæring

Personvern og vilkår for bruk

Dato for ikrafttredelse: 1.9. 2018
Jørn Holst kristiansen AS
Storgt. 86
2615 Lillehammer

Telefon: 91 35 22 36
E-post: post@jhkas.no

Behandling av personopplysninger og informasjonskapsler (cookies). For våre nettsteder gjelder følgende:

Behandling av personopplysninger skjer i henhold til personopplysningsloven.

Jørn Holst Kristiansen AS er behandlingsansvarlig for personopplysninger du gir oss. Ved besøk på våre nettsteder er du anonym. Ved besøk registreres kun din datamaskins domenenavn (IP-adresse), ikke din e-post adresse. Dersom du gjennom våre nettsteder ønsker at vi skal utføre noen tjenester for deg, eller å få tilgang til innhold som krever registrering, kan vi trenge visse personopplysninger som navn, e-postadresse, yrke/tittel, telefonnummer, matallergier mv. Opplysningene er nødvendige for å kunne tilby våre tjenester.

Personopplysninger du avgir til oss brukes for at vi skal kunne yte deg bedre service og tjenester, og brukes bare i tråd med det aktuelle formålet og på en sikker måte. Dine personopplysninger vil ikke bli benyttet til markedsføringsformål utover det foreliggende arrangement og ei heller bli solgt eller gitt videre til tredjepart. Unntak gjelder ved salg eller overdragelse av vår virksomhet (f.eks. dersom et selskap erverver hele eller vesentlige deler av Jørn Holst Kristiansen ASs aktiva eller virksomhet, ved fisjon eller fusjon av selskapet e.l.).

Det kan være nødvendig å dele personopplysninger på grunn av lovkrav, krav fra offentlige myndigheter, juridiske prosesser mv. Opplysningene lagres på server i Norge hos ekstern databehandler.

Jørn Holst Kristiansen AS oppbevarer opplysningene så lenge det er nødvendig for at vi skal kunne gjennomføre de formål som opplysningene er samlet inn for, med mindre det kreves eller tillates i lov at vi oppbevarer dem lengre. Du har rett til å få innsyn og informasjon om hvilke opplysninger Jørn Holst Kristiansen AS har om deg, omfanget av og formålet med denne behandlingen. Du har rett til dataportabilitet og kan også kreve opplysninger rettet eller kalle tilbake ditt samtykke. Henvendelse rettes til adressen over.

Ved oppkobling til våre nettsteder, kan vi automatisk (dvs. ikke ved registrering) innhente ikke-personlige data (for eksempel type nettleser, og operativsystem som er brukt, antall besøk, gjennomsnittlig tid du er inne på nettstedet og hvilke sider du har sett på og domenenavn). Vi kan bruke disse dataene for å overvåke hvor populære våre nettsteder er og for å forbedre egenskaper eller innhold.

Jørn Holst Kristiansen AS er databehandler på vegne av foreliggende oppdragsgiver og forplikter seg til at personopplysninger behandles i tråd med Personvernloven og gjeldende forskrifter samt til ikke å benytte registrerte personopplysninger til markedsføringsformål eller å selge personopplysninger til tredjepart. Databehandleravtaler er inngått med oppdragsgiver.

«Cookies» – informasjonskapsler som lagres automatisk på din datamaskin:

Når du besøker våre nettsteder kan vi lagre data på din datamaskin i form av en «cookie» for å kjenne igjen datamaskinen neste gang du besøker oss. Hvis du ikke vil motta cookies, kan du sette opp nettleseren din slik at den sletter alle cookies fra harddisken på datamaskinen, blokkerer alle cookies eller gir en melding før en cookie blir lagret.

Våre nettsteder inneholder lenker til andre nettsteder. Vi er ikke ansvarlig for personvernpraksis eller innhold på andre nettsteder. Vi anser informasjonen på våre nettsteder som pålitelig, men kan allikevel ikke garantere at informasjonen til enhver tid er korrekt, fullstendig eller tilgjengelig. Vi fraskriver oss således ethvert ansvar for feil, mangler og manglende tilgjengelighet på sidene.

Immaterialrett

Vi har alle immaterielle rettigheter til innhold på våre nettsteder, og gjengivelse av innholdet på disse er kun tillatt med skriftlig samtykke fra oss.

Uten at det påvirker dine rettigheter etter loven, forbeholder Jørn Holst Kristiansen AS seg retten til å endre denne personvern- og cookieerklæringen til å reflektere tekniske fremskritt og til enhver tid gjeldende rett. Dersom Jørn Holst Kristiansen AS endrer sin praksis vedrørende personvern, vil denne erklæringen bli oppdatert med disse endringene, og vi vil informere deg gjennom oppdatert dato for ikrafttredelse øverst i erklæringen, publisere melding på våre nettsider og sende deg en e-post på den e-postadressen du har oppgitt.

%d bloggere like this: